Forsiden / Nyheter

Nyheter

Inntil 50 års produktgaranti.

Alsvåg Plater AS gir fra 01.07.12 en produktgaranti som betyr at kjøper oppnår en utvidelse av rettigheter han har i henhold til kjøpsloven, men er underlagt de begrensninger som fremkommer i dette dokument.

Ny brosjyre og monteringsanvisning.

I forbindelse med lanseringen av Alsvåg Original og Alsvåg Monark, har vi laget ny brosjyre og ny monteringsanvisning.

NYHET; Alsvåg Original og Alsvåg Monark

Det er med stor glede at vi nå kan presentere to nye taksteinplater med blandt annet markedets beste endeavslutning. Dette er produktforbedringer som gjør våre taksetinplater Alsvåg Original og Alsvåg Monark til noen av de vakreste og mest solide takproduktene til det barske norske kystklimaet.

Alsvåg Plater AS styrker salgsavdelingen.

Alsvåg Plater AS har valgt å styrke salgsavdelingen, i den forbindelse er nå den blide og hyggelige Sortlandsmannen Ulf Erik Olsen ansatt som salgskonsulent.

Hva skal du bruke høsten til?

Høstmånedene er ypperlig å bruke til å gjøre noe med hjemmet. Kanskje trenger huset ett strøk maling, noen vinduer som burde skiftes, eller kanskje er på tide å skifte taket. Huset ditt er mest sannsynlig din største verdi, og vedlikehold er din beste forsikring mot verditap og store problemer i fremtiden.

Alsvåg Plater kan du bruke til nesten alle dine prosjekter.

Har du ett prosjekt på gang, da kan du starte dine forberedelser på www.alsvag.no. Vi har mange produkter du kan få bruk for. I tillegg kan vi og våre lokale forhandlere hjelpe deg undervei med gode råd og tips.

Gode miljøgrunner for å bygge med stål.

Det finnes mange gode egenskaper med å bruke stål som byggemateriale. God formbarhet, lang levetid, minimalt med vedlikehold og ikke minst mange miljømessige grunner. Under presenteres 20 miljøgrunner for å bygge med stål.

Følg oss på facebook og twitter

Alsvåg Plater AS vil nå også være tilstede på facebook og twitter. Vi ønsker å bruke sosiale medier for å komme enda nærmere våre kunder, sier marekedssjef Håvard Hamansen Wallstad.

Alsvåg Plater AS i ny drakt.

Etter iherdig innsats kan Alsvåg Plater endelig slippe bedriftens nye profil. Profilendringen innebærer at bedriften nå kommer med ny logo, nytt utstillingsmateriell, nye hjemmesider, ny brosjyre og ny monteringsanvisning.

Dessverre gir nordmenn blaffen i taket sitt

Har du sjekket tilstanden til taket ditt i det siste? Vår anbefaling er at du gjør det minst to ganger i året. Dessverre skriker norske tak etter vedlikehold.